Premi a la millor Mitja Marató 2013

0
462

PRIMER RÀNQUING SOCIAL DE CURSES POPULARS
Segons més de 3.000 vots dels esportistes al 2013
Finixer.com, la Xarxa Social per a Esportistes i Organitzadors d’esdeveniments d’esports de resistència (running, trail-running, triatló, ciclisme i natació), ha publicat els Premis Finixer a les 11 Millors Curses d’Espanya al 2013, segons els més de 3.000 vots dels esportistes que hi van participar.| El rànquing ha presentat el “Top3” (guanyador i dos finalistes) d’onze categories esportives, sent el guardó de Millor Mitja Marató 2013 per a la “Mitja Marató Ciutat de Terrassa”, seguida per les finalistes “Mitja Marató de Sitges” i “Mitja Marató de Granollers” que completen el merescut quadre d’honor. La iniciativa arrancada a finals de 2012, ofereix als esportistes explicar la seva experiència a les curses i valorar els diferents aspectes que les composen, creant una referència a internet en quant a quins esdeveniments val la pena afegir al teu calendari o quins han de millorar a properes edicions. Vist l’interès que ha despertat, l’edició de 2014 ja està en marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.