Lluis Vila i Raquel del Aguila guanyadors absoluts del duatló de Rubí.

0
405

La segona edició del duatló de Rubí amb una bona participació de més de 400 duatletes ha donat el tret de la sortida a la primera jornada de la Lliga Nacional de duatlons de carretera 2014.La duatló que s’ha desenvolupat sota la distancia olímpica ha estat un rotund èxit d’organització per part de la secció de triatló del Club Natació Rubí , els participants han fet front a 10 quilòmetres de cursa a peu ( 3 voltes per un cèntric traçat urbà ) tot seguit 40 quilòmetres de ciclisme de carretera ( dues voltes al circuit Rubí-Sant Quirze del Vallès-Rubí , en tot el seu recorregut tallat al trànsit) i per acabar una darrera volta de cursa a peu de 5 quilòmetres.| A la categoria masculina treballada victòria absoluta mantenint el cap de cursa en tot moment pel duatleta de Terrassa , Lluis Vila Aguilar ( Centre Natació Mataró ) amb un temps de 1 hora 57 minuts 45 segons , una avantatge de 1 minut i 41 segons per davant del segon classificat absolut , autor del millor parcial de segment de ciclisme, Manel Lloret ( Club Natació Sitges) pujant fins el tercer graó del podi Iván Límia ( Club Atletisme Montornès).Per equips 1º Centre de Natació Mataró ( Vila-López-Rovira) 2º Club Atletisme Montornès ( Límia-Martínez-Reyes) 3º Club Natació Vic-etb ( Quer-Tarter-Brunet). A la vessant femenina triomf absolut de Raquel del Aguila ( Triatló BCN-triforfun) amb un crono de 2 hores 27 minuts 26 segons , un marge de 1 minut i 13 segons a la segona classificada absoluta Cristina Prat ( Club Natació Prat-triatló) completant el podi en se seu tercer lloc la seva companya de Club , Leslie Rekow.Per equips 1ª Club Natació Prat-triatló ( Prat-Rekow-Rodríguez) 2ª Triatló BCN-triforfun ( del Aguila-Trenas-Castro) 3ª Club Natació Terrassa-cicles Morenito ( Rodríguez-Caballero-Domínguez). Peu de foto : Lluis Vila Aguilar ( Centre Natació Mataró) creuant la línia d’arribada del duatló de Rubí. Foto feta per Àngel Viñeta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.