Tortosa aconsegueix fer de la I Mitja Marató de la ciutat una autèntica festa de l’esport.

0
626

Casi set-cents atletes han envaït aquest matí la capital del Baix Ebre demostrant així la bona salut de l’esport a la ciutat i a la província de Tarragona. Espais emblemàtics de la ciutat com el Pont del Tren o el Pont de L’Estat i ambdós costats del riu han vist passar avui centenars d’atletes acompanyats en tot moment per familiars, aficionats i voluntaris.| Aquesta tercera prova del circuit “Adeslas Half Marathon Series” ha superat les millors expectatives dels organitzadors i la pròpia Regidoria d’Esports, motiu pel qual sembla garantida la continuïtat de la proposta atlètica en aquest municipi de Terres de l’Ebre. Ferran Bel, alcalde de Tortosa, donava puntualment la sortida de la cursa en la qual Pedro Ortega del CA Tarragona-Evasion Running Reus ha guanyat amb un registre de 1:11:58. A pocs segons de l’actual campió de la Marató de Tarragona ha entrat Ferran de Torres del CA Runners Tarragona i en tercer lloc l’atleta de l’UES Tortosa L’Houssain Abaghad. En categoria femenina Mireia Sosa del CA Runners Tarragona ha creuat la línia d’arribada amb una marca de 1:19:09 seguida de l’atleta independent Mercedes Moller . El tercer lloc ha estat per a Neus Espinach del Trail Roquetes. En la prova de 10km el podi masculí ha estat per a Xavier Queral seguit d’ Àlex Llavera del CT Cambrils i Gerard Marsal del Triate, mentre que en noies la guanyadora ha estat Anna LLort, del CA Runners Tarragona, la independent Eulàlia Pérez i Esperanza Batalla de la UA Montsià han arribat en segona i tercera posició. L’Alcalde ha estat l’encarregat de rebre a la darrera classificada d’aquesta I edició de la Mitja de Tortosa, un gest que simbolitza el compromís de la ciutat amb l’esport. L’entrega de premis ha estat presidida per diferents autoritats publiques i patrocinadors i acompanyada de nombrós públic. Els organitzadors de la cursa agraeixen la confiança dipositada en l’esdeveniment per part de tots els participants, voluntaris, institucions i patrocinadors. Resultats: Mitja http://www.cronochip.com/inscripciones/clasifications/menu/competition:560 10km http://www.cronochip.com/inscripciones/clasifications/menu/competition:561 Fotos https://www.dropbox.com/sh/xg8a8n4h4wu3hod/PEwJUTmObL

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.