CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE CLUBS EN PISTA COBERTA

0
484

El CA Canaletes masculí i l’ISS-L’Hospitalet femení, Campions
Joan Artigas, Rècord de Catalunya de 60 m.t. amb 9”69
Aquest dissabte 8 de gener s’ha disputat el Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en Pista Coberta a Sabadell. El CA Canaletes s’ha proclamat campió de la categoria masculina i l’ISS-L’Hospitalet de la femenina, categoria on hi ha hagut molta emoció ja que l’Av Manresa ha aconseguit el subcampionat amb els mateixos punts que el vencedor. La tercera plaça femenina ha estat pel CA Igualada. En nois, l’Av Manresa també ha estat segon i l’Agrupació AC, tercer. Cal destacar l’actuació de Joan Artigas (CM St Cugat) que ha establert un nou rècord de Catalunya de 60 m tanques amb un registre de 9”69.| També podem destacar els rècords dels campionats aconseguits per l’Adrià Torrens (JAS) en 60 metres amb 8”12, Mario Pérez (CA Canaletas) que ha saltat 10,82 m en triple, Maria Vicente (ISS-L’H) amb 5,10 m en llargada i la Diwa Vila (Cornellà At) que ha saltat 9,89 m en triple. També han millorat els registres dels campionats els equips de relleus de 4X200 metres de la Joventut Atlètica de Sabadell en la categoria masculina amb 1’50”40 i el Club Esportiu Universitari femení amb 1’54”40.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.