LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA COMENÇA A RODAR

0
431

Maite Fandos: “La Zurich Marató de Barcelona impulsa ‘amb ritme’ el títol de capital internacional de l’esport de la ciutat”
· La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos ha presentat la 35a Edició de la Zurich Marató de Barcelona.
· La prova reina de l’atletisme de fons ja compta amb prop de 15.000 inscrits, i està treballant en una ExpoSports que canviarà d’ubicació, traslladant- se al pavelló nº8 de Fira de Barcelona, en un espai de 18.000m2 dedicats al running, triatló,trail i ciclisme| La Zurich Marató de Barcelona es consolida dins del calendari internacional com una de les festes esportives més significatives. Avui, la Sala Lluís Companys ha acollit la presentació de la prova i de la seva campanya de comunicació, que apel·la al ‘Ritme de Barcelona’ per fer participar a la ciutadania. D’aquesta manera, es pretén incitar la complicitat de la ciutadania de la capital de Catalunya a sumar- se a la celebració de la prova, el proper 16 de març. Esport de nivell i festa ciutadana, unides a la ciutat en aquest esdeveniment. “La Zurich Marató de Barcelona és un esdeveniment que ens situa com a referents del calendari atlètic internacional, perquè som referència organitzativa i de vida social esportiva de qualitat” ha remarcat la Tinenta d’Alcalde d’Esports, Maite Fandos. També ha fet referència a la capacitat de Barcelona d’atraure la participació de la ciutadania amb aquesta prova i la cerca de complicitats que generarà la nova campanya de comunicació. En aquest moment, la prova ja compta amb més de 14.700 inscrits. D’aquests inscrits un 42,3% són esportistes estrangers i el percentatge de dones és del 13,3%, lleugerament superior al de l’any anterior. L’acte ha comptat també amb la participació del Conseller Delegat de RPM Racing, Joan Porcar, que ha remarcat el compromís de RPM Racing amb l’esport de la ciutat de Barcelona, destacant la qualitat de la cursa barcelonina “ La federació va premiar a la Zurich Marató de Barcelona, com la marató de més qualitat de l’Estat” i del director de màrqueting a Espanya de Zurich Seguros, Angelo Trotta “Zurich Seguros aposta novament, i per tercer any consecutiu, per la prova de fons de la ciutat. En aquesta ocasió, l’empresa convidarà dos mil clients a participar-hi.” Una Zurich Marató de Barcelona amb ritme! Al llarg de l’acte s’ha mostrat les imatges de la campanya de comunicació la Zurich Marató de Barcelona que busca encomanar la participació ciutadana tot evocant aquesta Barcelona única, característica i especial. L’objectiu és integrar la Zurich Marató de Barcelona amb la ciutadania i convertir aquell cap de setmana en una festa de l’atletisme a la capital de Catalunya. La Fira del Corredor: ExpoSports La Fira del Corredor canviarà la seva localització per oferir una millor i més extensa oferta als visitants: pavelló número 8 de la Fira de Barcelona (a tocar de la Plaça Espanya). La fira comptarà amb 18.000 m2 dedicats al running, triatló, trail i ciclisme, incorporant aquesta disciplina, convertint-la en única arreu d’Europa. Així enguany s’espera superar els 150 estands vinculats a aquestes disciplines, i la visita de més de 60.000 persones al llarg dels dos dies de fira. De moment ja s’han confirmat més de 130 expositors –amb marques esportives i proves esportives internacionals de primer ordre- pel que l’èxit d’aquesta fira està pràcticament garantit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.