CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE CLUBS EN PISTA COBERTA

0
297

El proper dissabte 8 de gener es realitzarà el Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en Pista Coberta, que aquest any arriba a la setena edició, a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Aquest campionat català està destinat als atletes nascuts els anys 2.001 i 2.002 i amb la modalitat de que cada equip estarà representat per un atleta per prova i un equip als relleus. Cada atleta només pot participar en una prova i el relleu. L’horari de competició és en jornada matinal a partir de les 10,30 hores. | El Cornellà Atlètic masculí i l’Avinent CA Manresa femení, són els actuals campions de les categories masculina i femenina respectivament, títols que van aconseguir la temporada passada al mateix escenari.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.