Obertes les inscripcions per la VI Cursa de Muntanya la Cameta Coixa

0
506

A la població de Miravet, des de fa 6 anys, s’organitza una de les curses més emblemàtiques del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre. Les inscripcions per la VI edició, que tindrà lloc el proper 23 de febrer, ja estan obertes a través de la web. | Aquest any, com a novetat més important, sortirà des del castell de Miravet, un dels monuments més coneguts i ben conservats de Catalunya, essent un dels millors exemples d’arquitectura romànica de transició, religiosa i militar, de l’Ordre del Temple a tot Occident, amb més de 900 anys d’història. Aquesta edició també comptarà, com des de fa 3 anys, amb la presència de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya, al·licient per a tot aquell que vulgui competir amb atletes d’elit. Des d’aquest punt, la cursa, amb una distància total de 19 km. i 1300 metres de desnivell acumulat positiu, recorrerà camins i senderes recuperades dels nostres avantpassats. Baixarà fins arribar al Camí de Sirga que acompanya al riu en el seu recorregut, per pujar fins al punt més alt de la cursa on hi ha una talaia àrab (340 metres) des d’on es controla el curs fluvial i tota la ribera de l’Ebre. Com altres anys hi ha un recorregut menys exigent ideat (10 km de distància i 400 metres de desnivell acumulat positiu) per tot aquell que vulgui gaudir del paisatge i d’una caminada saludable i social, que compartirà traçat amb la cursa Sub-18, novetat que s’ha introduït enguany per iniciar als més petits en aquest esport. L’últim esforç abans de l’arribada és accedir a l’antic nucli de la població, el Cap de la Vila, per la costa empedrada de Riago. I baixar fins a la plaça de l’Arenal per arribar a la meta, des d’on es pot gaudir de la vista més coneguda del poble de Miravet. Al final de la cursa, com ja es tradició, es repartirà un àpat a tots els assistents i també hi ha haurà activitats d’animació, com ara amb la presència de cavallers templers i jocs per als més petits. ———– DADES DE LA CURSA Día: 23 de febrer de 2014 a les 9.30 hores Inscripcions: http://cursalacametacoixa.blogspot.com.es/p/formulari-inscripcions.html Més informació: http://cursalacametacoixa.blogspot.com.es Contacte: Cristina Torres. – Telèfon: 606.98.16.46 – premsa.lacameta@gmail.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.