LA MARATEST DE BADALONA ACCELERA EL RITME D’INSCRIPCIONS

0
450

A falta de 17 dies per la disputa de la tercera edició, la Maratest de Badalona ha superat ja la xifra de 2.000 corredors inscrits. La prova de 30 i 15 quilòmetres, que arrencarà el pròxim diumenge 23 de febrer a les 9:00h davant del Pavelló Olímpic de Badalona, ha accelerat el seu ritme d’inscripcions. Fins el dia d’avui, el 68,7% dels inscrits participarà als 30km, mentre que el 31,3% restant ho farà als 15km.| La Maratest, organitzada per Gaudium Sports i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, l’Ajuntament de Montgat i Marina Barcelona, s’ha convertit en una prova de referència per a fer, en companyia, la tirada llarga prèvia a una marató. La cursa comptarà amb llebres que marcaran sis ritmes objectius de marató: 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h: 3:45h i 4:00h i tindrà avituallaments d’aigua Veri i cronometratge cada 5 quilòmetres. A més, al pas pel quilòmetre 15 i a l’arribada hi haurà avituallaments de fruita i de beguda isotònica de la firma catalana Nutrisport, que també donarà gels al quilòmetre 20. Els atletes faran dues voltes a un circuit completament urbà de 15 quilòmetres que passa per les ciutats de Badalona i Montgat, repetint pràcticament el mateix traçat que l’any anterior. Per aquest motiu, també se celebra una versió més popular de 15 quilòmetres, l’única cursa d’aquesta distància disputada en tota l’àrea metropolitana de Barcelona, pensada per aquells corredors habituals de curses de 10 quilòmetres que desitgin afrontar un repte més gran en el futur. Les inscripcions per a la Maratest de Badalona 2014 encara poden fer-se mitjançant la pàgina web www.maratest.com/badalona fins a la mitjanit del dimarts 18 de febrer. I també de forma presencial a les botigues barcelonines de running Domingo Catalán (c/Bordeta, 7), Benitosports Rambla Catalunya 81, Evasión Running (Av. Sarrià, 9), a més de Benitosports del Centre Comercial Màgic Badalona i al Poliesportiu Municipal de Montgat (Pg. Abat Escarré, s/n).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.