L’ Acollida de la I Mitja Marató de Tortosa supera totes les espectatives.

0
387

La capital del Baix Ebre serà amfitriona diumenge vinent, 9 de febrer, dels sis-cents cinquanta atletes que participaran en la primera proposta de Mitja Marató de la ciutat. La proposta de Running Solutions i la regidoria d’Esports va superar les expectatives creades esgotant la oferta de places a falta de dues setmanes del tancament d’inscripcions. Per aquest motiu es va decidir ampliar i donar així cabuda als atletes que havien quedat fora en primera instància.| La prova tindrà una àmplia majoria de corredors de la província de Tarragona entre els que destaca la participació de Mireia Sosa i Pedro Delgado recents vencedors de la Marató Costa Daurada Tarragona 2017 i una petita representació d’atletes de províncies veïnes com Osca o Castelló per completar les dues distancies de 10k i Mitja Marató en un recorregut ràpid i totalment urbà. Tortosa i els seus ciutadans acullen així la tercera de les probes del circuit Half Marathon Series amb un precedent d’ èxit organitzatiu i participació a Salou i El Vendrell. Altres dades: SORTIDA: La sortida es donarà a les 10h davant del pavelló municipal del Temple. RECOLLIDA DEL DORSAL I OBSEQUI: La bossa del corredor, dorsal i el xip es donarà el dissabte 8, per la tarda al hotel SB de Tortosa de 17:00h a 20:00h. El diumenge 9 de 07:30h fins 9:45h a la zona de sortida. TROFEUS: Trofeus als 3 primers masculins i femenins de la general individual, al primer i primera de cada categoria i al primer i primera local. Els premis no seran acumulables. OBSEQUIS: Samarreta tècnica. SERVEIS: Servei de dutxes, W.C, Zona d’aparcament, Guarda-roba, Punts quilomètrics, Avituallaments, Cronochip (chip integrat al dorsal).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.