L’ Acollida de la I Mitja Marató de Tortosa supera totes les espectatives.

0
462

La capital del Baix Ebre serà amfitriona diumenge vinent, 9 de febrer, dels sis-cents cinquanta atletes que participaran en la primera proposta de Mitja Marató de la ciutat. La proposta de Running Solutions i la regidoria d’Esports va superar les expectatives creades esgotant la oferta de places a falta de dues setmanes del tancament d’inscripcions. Per aquest motiu es va decidir ampliar i donar així cabuda als atletes que havien quedat fora en primera instància.| La prova tindrà una àmplia majoria de corredors de la província de Tarragona entre els que destaca la participació de Mireia Sosa i Pedro Delgado recents vencedors de la Marató Costa Daurada Tarragona 2017 i una petita representació d’atletes de províncies veïnes com Osca o Castelló per completar les dues distancies de 10k i Mitja Marató en un recorregut ràpid i totalment urbà. Tortosa i els seus ciutadans acullen així la tercera de les probes del circuit Half Marathon Series amb un precedent d’ èxit organitzatiu i participació a Salou i El Vendrell. Altres dades: SORTIDA: La sortida es donarà a les 10h davant del pavelló municipal del Temple. RECOLLIDA DEL DORSAL I OBSEQUI: La bossa del corredor, dorsal i el xip es donarà el dissabte 8, per la tarda al hotel SB de Tortosa de 17:00h a 20:00h. El diumenge 9 de 07:30h fins 9:45h a la zona de sortida. TROFEUS: Trofeus als 3 primers masculins i femenins de la general individual, al primer i primera de cada categoria i al primer i primera local. Els premis no seran acumulables. OBSEQUIS: Samarreta tècnica. SERVEIS: Servei de dutxes, W.C, Zona d’aparcament, Guarda-roba, Punts quilomètrics, Avituallaments, Cronochip (chip integrat al dorsal).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.