CAMPIONAT D’ESPANYA PROMESA EN PISTA COBERTA

0
311

El proper cap de setmana, 8 i 9 de febrer, se celebrarà la 28a. edició del Campionat d’Espanya Promesa a Antequera, Màlaga. Mig centenar d’atletes catalans participaran en la lluita per a aconseguir el títol estatal de pista coberta. De la representació catalana podem destacar la presència d’atletes com l’ Adrià Burriel (FCB) i Sergi Tomàs (AAC) inscrits als 60 m i 200 metres, Sergi Torres (FCB) als 400 m, Marc Alcalà (FCB) inscrit a les proves de 1.500 i 3.000 metres, Lluc Farrera (CA Vilafranca) als 1.500 m, Youssef Taoussi (CA Laietània) als 3.000 m, Marc José (HFC) als 60 m tanques, Dídac Salas (FCB) i Oscar Oliver (ADM) en salt amb perxa. | En dones podem destacar a la Laura Alonso (Bcn At) als 400 m, Victòria Sauleda (ISS-L’H) als 800 metres, Maria Guerrero (FCB) als 1.500 m, Maria Riera (Av Manresa) als 3.000 m, Clàudia García (FCB) en salt d’alçada, Elena Llobera (Lleida UA) en llargada i Ariadna Ramos (CA Igualada) que està inscrita en 60 m i triple salt.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.