CAMPIONAT D’ESPANYA PROMESA EN PISTA COBERTA

0
405

El proper cap de setmana, 8 i 9 de febrer, se celebrarà la 28a. edició del Campionat d’Espanya Promesa a Antequera, Màlaga. Mig centenar d’atletes catalans participaran en la lluita per a aconseguir el títol estatal de pista coberta. De la representació catalana podem destacar la presència d’atletes com l’ Adrià Burriel (FCB) i Sergi Tomàs (AAC) inscrits als 60 m i 200 metres, Sergi Torres (FCB) als 400 m, Marc Alcalà (FCB) inscrit a les proves de 1.500 i 3.000 metres, Lluc Farrera (CA Vilafranca) als 1.500 m, Youssef Taoussi (CA Laietània) als 3.000 m, Marc José (HFC) als 60 m tanques, Dídac Salas (FCB) i Oscar Oliver (ADM) en salt amb perxa. | En dones podem destacar a la Laura Alonso (Bcn At) als 400 m, Victòria Sauleda (ISS-L’H) als 800 metres, Maria Guerrero (FCB) als 1.500 m, Maria Riera (Av Manresa) als 3.000 m, Clàudia García (FCB) en salt d’alçada, Elena Llobera (Lleida UA) en llargada i Ariadna Ramos (CA Igualada) que està inscrita en 60 m i triple salt.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.