20ª Cursa Popular de Vilanova del Camí

0
407

Ja tenim enllestida la informació 20ª Cursa Popular de Vilanova del Camí, que es celebrarà el proper 9 de març de 2014 a la Zona Esportiva Can Titó.
La sortida es donarà a les 11.00h amb els tres recorreguts de cada any 10.000m, 4.550m i el circuit especial per als petits de 1.000m (a les 11:03h) Un any més realitzarà sorteig de material esportiu per a tots els participants de qualsevol de les 3 curses. Per inscriure’t on-line pots seguir aquest enllaç i omplir el formulari d’inscripció, fins al proper 6 de març. També el mateix dia de la cursa, de les 09.30 a les 10.30h en la zona d’inscripcions habilitada (fins a esgotar els dorsals).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.