Núria Picas presenta el calendari per la temporada de trail 2014

0
504

L’atleta participarà en un total de set curses de llarga distància començant al març amb la Transgrancaria i acabant al setembre amb la Ultra Pirineu
Al seu calendari hi destaca la Ultra Trail del Mont Blanc a més d’altre proves del circuit Ultra Trail World Tour com la UT Mount Fuji o la Lavaredo UT| “En aquesta temporada intentaré anar pas a pas, cursa a cursa i gaudir de cada entrenament. El gran objectiu de l’any tornarà a ser la Ultra del Montblanc, ara ja l’he corregut una vegada, i sé a on puc millorar per intentar batre’m a mi mateixa”, comentava Núria Picas Núria Picas es troba en la recta final de la seva preparació per afrontar la temporada de trail 2014. Des del mes de desembre, l’atleta ha volgut començar a preparar a consciència els reptes d’aquesta propera campanya: “Aquest any he començat a entrenar molt aviat, així que la temporada serà molt llarga. Estic corrent més que mai, sumant més hores, més desnivell i més quilòmetres. El nivell d’exigència cada vegada és més alt si vols estar amb les de devant, i ara mateix, m’estic exprimint en cada entrenament. Estic molt contenta de com estan anant les coses, i el més important és que em trobo bé i estic molt motivada.” En el seu calendari, importants reptes: set curses d’ultradistància entre març i setembre, totes elles amb un gran significat per a l’atleta: “L’objectiu de la temporada serà anar pas a pas, cursa a cursa i gaudir de cada entrenament. Començo la temporada amb la Transgrancanaria, serà la primera vegada que la corro i m’encantaria fer un podi. Però el gran objectiu de l’any tornarà a ser la Ultra del Montblanc, ara ja l’he corregut una vegada, i sé on puc millorar per intentar batre’m a mi mateixa” La temporada començarà doncs al març amb la Transgrancanaria, primera prova puntuable del nou circuit Ultra Trail World Tour. Aquesta serà la primera ocasió en la que l’atleta participarà en aquesta prova, de 125km i 7500 metres de desnivell: “Aquesta cursa sempre se m’ha resistit perquè el mes de març era massa aviat. Aquest any he pensat…o ara o mai! Per això ja des del mes de desembre vaig començar els durs entrenaments per estar al 100% a Gran Canaria. Em fa especial il.lusió, i espero trobar-hi el caliu i l’ambient de les curses que sempre disputo a les Illes Canàries.” Després de la cita canària, Picas viatjarà al Japó, per tal de disputar la mítica Ultra Trail del Mont Fuji (161km, 9000mD+). Aquesta serà també la primera vegada que Picas correrà a l’illa nipona: “Un viatge al Japó, un estil de vida diferent, córrer al voltant del volcà Fuji…què més es pot demanar? Estic molt il·lusionada amb aquesta cursa, serà una ultra trail molt exòtica i la vull gaudir des del primer instant que aterri a l’illa.” A finals de juny es desplaçarà fins a les Dolomites, un dels seus indrets preferits, per disputar-hi la Lavaredo UT, també inscrita dins el circuit de l’Ultra Trail World Tour. 119km i 5800mD+, que Picas afronta amb ganes: “El nord d’Itàlia sempre m’ha captivat per la bellesa de les seves muntanyes i l’ambient muntanyenc que s’hi respira. A més a més, les Dolomites per mi tenen un significat molt especial, de joveneta ja hi havia fet alguna incursió per escalar. Ara tinc la oportunitat de córrer una Ultra Trail que segur em farà vibrar de valent.” CALENDARI NÚRIA PICAS-TEMPORADA DE TRAIL 2014 TRANSGRANCANARIA/ Gran Canaria / 125km, 7.500D+ – Data: 1 de març 2014 ULTRA TRAIL MT FUJI / Japó / 161km, 9.000D+ – Data: 25-26 d’abril 2014 LAVAREDO UT / Dolomites / 119km, 5.850D+ – Data: 27-29 de juny 2014 4 TRAILS / Alemanya / 160km, 10.000D+ – Data: 9-12 juliol 2014 UTMB / Chamonix / 168km, 9.600D+ – Data: 30 d’agost 2014 ULTRA PIRINEU / Bagà / 100km, 7.000D+ – Data: 20 de setembre 2014

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.