Dues medalles de la selecció catalana al campionat del món de raquetes de neu a Rättvik Just Sociats

0
546

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va participar al campionat del món representant Catalunya a nivell internacional el dissabte 1 de febrer. La competició va tenir lloc a la ciutat sueca de Rättviki i s’emmarca dins la 5a edició del Siljan Snowshoe Festival.| Els esportistes catalans van tenir una molt bona actuació aconseguint el bronze tant en categoria masculina com en la femenina, de la mà de Just Sociats (CE Callús) i Mavi Gil (CE Solsonès). Cal destacar també el paper dels altres participants catalans: Laia Andreu (CE Callús) va aconseguir una 6a posició, Gabriel Crosas (CE Torelló) que també va quedar 6è, Rafa Parés (AE Mountain Runners del Berguedà) que va quedar 10è i finalment la Laia Cuevas (AE Matxacuca) que va aconseguir una 11a posició. Els guanyadors de la cursa van ser el francès Stéphane Ricard i la italiana Isabella Morlini. La competició constava de dos recorreguts: un de nou quilòmetres, per les categories màster i sènior, i un de sis quilòmetres, per les categories júniors. El campionat ha concentrat a més de 200 esportistes de 10 països diferents. La propera cita del calendari de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC tindrà lloc a la localitat italiana de Racchettinvalle el proper 9 de febrer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.