CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

0
509

Omar Ouchif i Hasna Bahom, Campions
Aquest diumenge 2 de febrer, s’ha celebrar la 23a edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, en el marc de 28a Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses – La Garriga. Els atletes kenyans han estat un cop més els dominadors de la cursa amb victòria per l’actual recordista mundial de la distància Wilson Kipsang , que ha marcat un temps de 1h01’18”. A la categoria femenina la vencedora ha estat per la també kenyana Faith Jeruto amb una marca de 1h14’07. El campionat autonòmic ha estat per Omar Ouchzif (JA Sabadell) que ha marcat 1h05’25, en homes, i Hasna Bahom (La Sansi), en dones, amb un registre de 1h16’31”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.