CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE 3.000 METRES EN PISTA COBERTA

0
311

Jordi Torrents, Rècord d’Espanya Juvenil de 3.000 metres
El passat diumenge 2 de febrer, conjuntament amb el campionat promesa, es va celebrar el Campionat de Catalunya Absolut de 3.000 metres. Ibrahim Ezzaydouny (FCB) es va proclamar campió amb un registre de 8’08”26 i Anna Bové (FCB) campiona amb 9’51”72. Cal destacar l’actuació del jove Jordi Torrents (JAS) que amb un registre de 8’23”85 va establir un nou rècord d’Espanya juvenil de la distància, millorant en quasi tres segons l’anterior registre que data de l’any 1993.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.