Per segon any s’organitza la Cursa Barcelonista Sant Joan de vilatorrada.

0
310

Es tracta d’una cursa homologada per la Federació Catalana d’Atletisme, en un circuit de 10km d’asfalt completament plans amb només 17m de desnivell, el circuit està format per 2 voltes de 5 km íntegrament urbans, dels quals podrem gaudir dels carrers i monuments del poble (Església, ajuntament .. etc) Segurament aquesta cursa és una de les més ràpides de la Catalunya Central, per a tots els que volgueu tenir una bona marca o animar-vos amb amb la distància de 10km és ideal! Un cop acabada la cursa, podreu gaudir en diferents bars del municipi de les típiques tapes amb descomptes especials per a aquest dia.| PROGRAMA I HORARIS Diumenge 6 d’Abril Zona esportiva de Sant Joan de Vilatorrada De 8:00 a 09:30 recollida de dorsals 10:00 sortida de la cursa 12:00 entrega trofeus i tacament de cursa CATEGORIES Es constitueixen 3 categories masculina i femenina. Sub 23: menors de 23 anys (que en l’any en curs no els hagin fet). M-40 : entre 40 i 49 anys (ambdós inclosos i complerta a 31/12 de l’any en curs). M-50 : a partir de 50 anys (inclosos i complerts a 31/12 de l’any en curs). TROFEUS Hi haurà premis: Pels 3 primers corredors de la classificació general masculina i femenina. Pels 3 primers de les categories detallades en el punt anterior tant masculína com femení Premi al primer i primera local. REGALS Samarreta tècnica per a tots els inscrits. Regals de les firmes col.laboradores. SERVEIS Control de temps amb xip cada 5 quilometres. Avituallament líquid i sòlid. Servei de fisioteràpia. Servei de guarda-roba. Pàrquing. Acces a vestidors i dutxes. Guarda – Roba. Servei d´ambulàncies.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.