Per segon any s’organitza la Cursa Barcelonista Sant Joan de vilatorrada.

0
426

Es tracta d’una cursa homologada per la Federació Catalana d’Atletisme, en un circuit de 10km d’asfalt completament plans amb només 17m de desnivell, el circuit està format per 2 voltes de 5 km íntegrament urbans, dels quals podrem gaudir dels carrers i monuments del poble (Església, ajuntament .. etc) Segurament aquesta cursa és una de les més ràpides de la Catalunya Central, per a tots els que volgueu tenir una bona marca o animar-vos amb amb la distància de 10km és ideal! Un cop acabada la cursa, podreu gaudir en diferents bars del municipi de les típiques tapes amb descomptes especials per a aquest dia.| PROGRAMA I HORARIS Diumenge 6 d’Abril Zona esportiva de Sant Joan de Vilatorrada De 8:00 a 09:30 recollida de dorsals 10:00 sortida de la cursa 12:00 entrega trofeus i tacament de cursa CATEGORIES Es constitueixen 3 categories masculina i femenina. Sub 23: menors de 23 anys (que en l’any en curs no els hagin fet). M-40 : entre 40 i 49 anys (ambdós inclosos i complerta a 31/12 de l’any en curs). M-50 : a partir de 50 anys (inclosos i complerts a 31/12 de l’any en curs). TROFEUS Hi haurà premis: Pels 3 primers corredors de la classificació general masculina i femenina. Pels 3 primers de les categories detallades en el punt anterior tant masculína com femení Premi al primer i primera local. REGALS Samarreta tècnica per a tots els inscrits. Regals de les firmes col.laboradores. SERVEIS Control de temps amb xip cada 5 quilometres. Avituallament líquid i sòlid. Servei de fisioteràpia. Servei de guarda-roba. Pàrquing. Acces a vestidors i dutxes. Guarda – Roba. Servei d´ambulàncies.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.