CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

0
321

El proper diumenge 2 de febrer, el club Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, organitzarà el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior, juvenil i veterà, que aquest any arriba a la 82a edició. Aquest campionat se celebrarà en el marc del 23è Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica Memorial Paco Àguila, al circuit urbà situat a la Rambla de Badalona.| La matinal atlètica començarà a partir de les 09,30 hores amb les curses de veterans amb distància de 5 km. Les curses corresponents als campionats autonòmics absolut arribaran a partir de les 12,00 hores, que es donarà la sortida de les curses sènior i promesa amb una distància de 20 km tant a la categoria masculina com a la femenina. Cal destacar la participació de la Beatriz Pascual (VTiM) atleta que ja ha aconseguit set títols absoluts i de Raquel González (FCB) actual campiona autonòmica que va aconseguir el títol la temporada passada al mateix escenari.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.