CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

0
456

El proper diumenge 2 de febrer, se celebrarà la 23a edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, en el marc de 28a Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses – La Garriga, organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja. | Els millors atletes catalans participaran en aquest autonòmic en ruta, així com una gran participació internacional. Destaca sobretot la presència de l’actual campió olímpic i mundial, l’ugandès Stephen Kiprotich, i del kenyà Wilson Kipsang, actual recordista mundial de la distància i medallista olímpic en Londres. La Mitja Marató de Granollers ha estat classificada com a la tercera millor cursa espanyola en les dues últimes edicions i la millor catalana. El festival atlètic començarà a les 10,30 hores amb la sortida de la cursa El Quart de Marató a l’Avinguda Sant Esteve de Granollers. Els actuals campions autonòmics són Adrià Garcia i Hasna Bahom, que van aconseguir la victòria a l’edició anterior celebrada a Montornès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.