L’ONZENA EDICIÓ DEL CIRCUIT DE CURSES ACTIVA’T EN MARXA

0
567

La disputa de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Popular Santi Centelles donen tret de sortida a l’onzena edició del Circuit de Curses Aciva’t, organitzat de forma conjunta per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua de Terrassa.
El Circuit de Curses Activa’t de Terrassa, des dels seus inicis, te com a objectiu el d’unificar les curses de la ciutat i els seus voltants per tal de facilitar la practica esportiva al major número de persones. Aquest fet, sens dubte, va propiciar la integració de Mútua de Terrassa, ara fa sis anys, com organitzador juntament amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), adquirint la denominació de Circuit de Curses Activa’t. Salut, esport i qualitat de vida és la principal característica que defineix aquest Circuit.| Ahir va tenir lloc a Terrassa l’acte de presentació de l’onzena edició del Circuit, amb la presència de la Sra. Anna Folch, Cap de Comunicació de Mútua de Terrassa i Emili Asín, cap de relacions externes de l’AEMMT. Asín va destacar la importància que ha adquirit aquest circuit de curses, amb un augment molt significatiu de participació. Pel representant de l’Associació, “el fet de disputar les curses que formen aquest circuit pels diferents barris de Terrassa, és molt important perquè acosta aquesta activitat a tots els ciutadans i socialment els fa participis”. Aquesta onzena edició del Circuit Activa’t manté les habituals curses que es concentren, la majoria, entre els mesos de maig i juliol. El tret de sortida s’inicia amb la Mitja Terrassa i la Cursa Santi Centelles, ja disputades el passat 26 de gener de 2014., i tanca el Circuit els 10 km en pista de Terrassa, en el més d’octubre. En aquesta edició podria incorporar-se una nova prova, la Cursa de dones. A falta de definir la data de celebració, l’organització es planteja aquesta cursa amb motiu de l’important creixement que ha experimentat últimament la participació femenina en diferents curses, especialment la Santi Centelles. Anna Folch, en representació de Mútua de Terrassa, va destacar la importància de la practica esportiva per la salut, motiu pel qual recomana de forma important la participació en aquest Circuit. Per Folch “es tracta d’una práctica molt saludable per les persones i en l’àmbit social recomanem i participem de forma directe en l’organització d’aquest esdeveniment esportiu.”. Mútua de Terrassa també col·labora amb una sèrie de conferències impartides per docents de la medicina que tracten de donar a conèixer els avantatges de la práctica esportiva per les persones, com ha de ser aquesta práctica, entre altres consells importants. El calendari previst per aquesta onzena edició del CIRCUIT DE CURSES ACTIVA’T 2014 és el següent: 26 de gener de 2014 Mitja Marató de Terrassa 26 de gener de 2014 Cursa Santi Centelles 25 de maig de 2014 CD Terrassa Hockey 31 de maig de 2014 Bonaire 15 de juny de 2014 Poble Nou – Zona Esportiva 5 de juliol de 2014 Festa Major de Terrassa 12 de juliol de 2014 Ca n’Anglada 6 de setembre de 2014 Festa Major de Matadepera 18 d’octubre de 2014 10 km en pista de Terrassa
Per més informació sobre el funcionament del Circuit de Curses Activa’t la podeu trobar a la web de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.