Ibrahim Chakir i Eva Ledesma ( rècord de la prova ) guanyen la 4arta edició dels 10k de Vilafranca

0
460

Dia genial per córrer els 10k de Vilafranca , sota un sol magistral i una temperatura de 14 graus, avui és vivia dos rècords importants per la cursa: el d’atletes inscrits 1.714 i que al final ha estat de 1.505 arribats . A les 11 del matí es donava la sortida i els atletes enfilaven pels carrers del ràpid circuit de la cursa passaven pel km 1,5 on hi havia el grup de rock que animava als corredors , el pas pel km 5 era impressionant passant quatre atletes junts amb 15’50, tots lluitant per guanyar la cursa , Ibrahim Chakir , Lluc Farrera , Sancho Ayala i Abderrazak Samaoui , la segona volta era pura lluita entre ells i al final arribava a meta en solitari el jove atleta local de 19 anys del Club Atletisme Vilafranca Ibrahim Chakir que finalitzava amb un impressionant marca de 31’07 , nou rècord local , sent la primera vegada que corria la distància , aquest jove atleta té la 3era millor marca de 3.000 obstacles d’Europa:| “Ha estat impressionant la carrera no sé com me n’aniria els 10k ja que no és una distància que havia fet mai , la carrera és increïble en tots els sentits” . En segon lloc arribava el seu company d’equip Lluc Farrera que té 21 anys i és atleta de 1.500m ho feia amb 31’42 i en tercer lloc el cap al veterà atleta , 46 anys , Sancho Ayala amb un crono de 31’48 . En dones des d’un principi destacava la triatleta de Lleida Eva Ledesma que passava pel km5 a ritme de rècord aconseguint-lo al final amb un sensacional crono de 37’07 , superant en 33 segons: ” Ha estat guapíssima la cursa , circuit ràpid , ambient i organització, un 10, ho he donat tot i sóc molt feliç per haver aconseguit el rècord de la prova” . En segon lloc entrava l’atleta local Sara Loehr amb un crono de 38’30 , nou rècord local , i en tercer lloc la Sara Prescoli amb 38’37 . Els clubs guanyadors han estat el Club Atletisme Vilafranca en homes i Club Atletisme Berga en dones. Els primers Castellers han estat Nil Solà i Silvia Sabaté. Sota el lema de 1.714 atletes corrent a Vilafranca es respirava un gran ambient festiu , a més tres atletes mediàtics lluïen el dorsal 1.714 de manera simbòlica , Xavier Bonastre, Miquel Pucurull i Domingo Catalan . A les 12:30 es feia el lliurament de premis amb la presència de l’Alcalde de Vilafranca el Pere Regull , la regidora d’esports l’Anna Doblas , el director del Consell Català de l’Esport , Gerard Figuera i el representant del club organitzador , Fondistes Penedès , el Raimon Palau . Els organitzadors de la prova Ajuntament de Vilafranca , Patronat Municipal d’ Esport i Fondistes Penedès , volen donar les gràcies als més de 80 voluntaris , a les empreses col · laboradores , a tot el públic i als atleta perquè aquesta carrera sigui una de les grans del calendari català.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.