La gran acollida de la I Mitja de Tortosa anima a l’organització a ampliar el nombre d’inscrits.

0
479

Esgotades les inscripcions a dues setmanes de celebrar-se la prova.La gran acollida de la I Mitja de Tortosa anima a l’organització a ampliar el nombre d’inscrits.Esgotades les inscripcions quan falten dues setmanes per celebrar la prova.Esgotades les cinc-centes places oferides per a aquesta primera edició de la Mitja de Tortosa, l’organització ha decidit ampliar els seus esforços per oferir la possibilitat de participar a aquells corredors que es vulguin sumar a la festa de l’esport a la vila fins a arribar al límit de 650 participants.| La prova presenta dues versions,10K i Mitja Marató. Un circuit que passarà per les principals artèries de la ciutat en un recorregut ràpid i totalment urbà que inclou ambdues bandes del riu i espais emblemàtics com el Pont de l’Estat o el Pont del Tren que dona a la prova un atractiu afegit.La capital del Baix Ebre acull així la tercera de les proves del circuit Half Marathon Series amb un precedent d’èxit organitzatiu i participació a Salou i El Vendrell.Les inscripcions es poden fer presencialment a les botigues Runners Tarragona (c/ Salvador Espriu, 26. Tarragona) i Intersport-Fevi-Tortosa (Plaça Joaquim Bau, 1. Tortosa).Així mateix, també es poden realitzar online a la web oficial www.mitjadetortosa.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.