CURSA VILA OLIMPICA MILLOR CURSA D’ESPANYA 2013 ALS PREMIS FINIXER

0
397

La Cursa Vila Olímpica de Barcelona organitzada pel Club atletisme La Sansi i Club Canaletes amb la col·laboració del districte de Sant Martí i Ajuntament de Barcelona, ​​ha estat guardonada als premis Finixer com la millor cursa popular d’Espanya de 5-10km al 2013, gracies als vots de milers d’ esportistes en curses populars.| Per a la propera edició, que segurament serà el 29/06/14 s’esperen prop de 7.000 participants. L’any passat la sortida la va donar Antonio Rebollo (arquer de Barcelona’92), i aquest any l’organització està en contacte amb Montserrat Caballé o Fermin Cacho per que puguin donar la sortida, amb la música de Barcelona 92 de fons. Altres proves que han estat premiades la Marató de Barcelona com millor prova de Marató, la Transvulcania (Tenerife) en Ultra o la Quebrantahuesos (Huesca) la millor ultraciclista. Progressió de la cursa Vila Olímpica 2011: 1.600 Inscrits 2012: 3.300 Inscrits (1r any organitzant-la La Sansi) 2013: 5.300 Inscrits (Dorsals esgotats 8 dies abans de la cursa) 2014: 7.000 Inscrits (Previsió)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.