CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

0
430

La JA Sabadell masculí i l’Agrupació AC femení, Campions
Aquest dissabte 25 de gener s’ha disputat la desena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. La Joventut Atlètic de Sabadell s’ha proclamat campió de la categoria masculina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya en la femenina.| L’equip local ha aconseguit una emocionant victòria en nois ja que només ha superat d’un punt al segon classificat, el Cornellà At. L’ISS-L’Hospitalet s’ha situat en la tercera posició. En noies, la victòria de l’Agrupació AC ha estat aclaparadora, ja que ha superat per 25 punts al segon classificat, el C Muntanyenc St Cugat. La tercera plaça ha estat per l’Av Manresa. Podem destacar els rècords dels campionats aconseguits a càrrec de Carlos Sáez (CA Canaletes) als 3.000 m amb 9’26”91, Pau Abelló (AAC) amb 12.74 m en triple salt, Diego Franco (AAC) que ha llançat 13.72 m en pes i l’equip de relleus 4X200 m femení de l’Agrupació AC que ha marcat 1’47”37 amb un equip format per C Gabaldon, M Hita, N Solsona i A Trapé.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.