CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

0
342

La JA Sabadell masculí i l’Agrupació AC femení, Campions
Aquest dissabte 25 de gener s’ha disputat la desena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. La Joventut Atlètic de Sabadell s’ha proclamat campió de la categoria masculina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya en la femenina.| L’equip local ha aconseguit una emocionant victòria en nois ja que només ha superat d’un punt al segon classificat, el Cornellà At. L’ISS-L’Hospitalet s’ha situat en la tercera posició. En noies, la victòria de l’Agrupació AC ha estat aclaparadora, ja que ha superat per 25 punts al segon classificat, el C Muntanyenc St Cugat. La tercera plaça ha estat per l’Av Manresa. Podem destacar els rècords dels campionats aconseguits a càrrec de Carlos Sáez (CA Canaletes) als 3.000 m amb 9’26”91, Pau Abelló (AAC) amb 12.74 m en triple salt, Diego Franco (AAC) que ha llançat 13.72 m en pes i l’equip de relleus 4X200 m femení de l’Agrupació AC que ha marcat 1’47”37 amb un equip format per C Gabaldon, M Hita, N Solsona i A Trapé.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.