COPA DE SSMM EL REI i LA REINA EN PISTA COBERTA

0
448

CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS
El FC Barcelona, Campió masculí i tercer femení
Débora Calveras, Rècord de Catalunya de triple amb 13.67 m
FC Barcelona, Rècord de Catalunya de 4×200 amb 1’26″63
El Futbol Club Barcelona s’ha proclamat campió en la categoria masculina de la Copa de S.M. del Rei al Palau Lluís Puig de València. L’equip barceloní ha millorat el subcampionat de la temporada passada i ha aconseguit un nou títol estatal d’aquesta modalitat, sumant d’aquesta manera el dotzè títol. | En dones, el mateix FC Barcelona s’ha classificat en la tercera posició de la Copa SM La Reina, repetint el resultat aconseguit la temporada passada al mateix escenari. Cal destacar el rècord de Catalunya assolit per la berguedana Débora Calveras (FCB) que ha vençut en la prova de triple salt amb un registre de 13,67 metres, millorant en un centímetre l’anterior rècord que datava de 2001. També podem destacar altres registres d’interès com el de Jackson Quiñónez (FCB) que ha marcat 7”81 als 60 m tanques, Igor Bychkov (PdC) que ha saltat 5,50 m en perxa i Estela García (VTiM) que ha marcat 24”49 als 200 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.