CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE VETERANS

0
468

El Pratenc AA masculí i el Barcelona Atletisme femení, Campions
El passat dissabte 25 de gener es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs de Veterans en Pista Coberta a Sabadell. El Pratenc AA masculí, i el Barcelona Atletisme femení, han aconseguit els títols autonòmics. Aquesta és la segona vegada que el Pratenc aconsegueix el títol i la primera pel club barceloní. A la categoria masculina han acompanyant al pòdium el CA Tarragona, en segona posició, i la UA Terrassa en tercera. En dones, l’Avinent Manresa s’ha classificat en segona posició a només un punt del vencedor i el Pratenc AA ha estat el tercer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.