IMPORTANT PARTICIPACIÓ EN LA MITJA TERRASSA

0
556

Finalitza el plaç d’inscripcions per participar en la quinzena edició de la Mitja Marató de Terrassa i la novena edició de la Cursa Popular Santi Centellles amb una important participació, 3.500 inscrits. Aquestes dues proves es celebraran el pròxim diumenge 26 de gener a Terrassa.| La matinal de diumenge 26 de gener, Terrassa tornarà a convertir-se en un gran circuit atlètic, per acollir una nova edició d’un dels esdeveniments esportius més importants de la nostra ciutat, la Mitja Marató de Terrassa, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. Un total de 3.500 corredors/res es donaran cita per disputar aquestes dues proves que combina l’atletisme popular i d’elit. En aquesta edició es manté l’elevat nivell que l’ha caracteritzat des del seu inici. Nacho Cáceres, olímpic i guanyador de la Mitja en 2011, és un dels principals favorits, que es disputarà la victòria amb l’egarenc Just Sociats, que la darrera edició és va quedar a les portes del pòdium. Otmane Btaimi, guanyador de la Mitja Tarragona, també forma part dels possibles que lluitaran per la victòria, sense oblidar els atletes, habituals a la Mitja, que tornaran a estar presents i buscaran el triomf com Abdoul El Jafari, Abdel Ait, Radouane Nour o Xavi García. En categoria femenina destaquen Inna Lebedieva, guanyadora de l’edició anterior, l’atleta guipuscoana Claudia Behovides, guanyadora de l’ultima cursa Behodia-San Sebastian amb de de 28.000 participants, Fátima El Aouja o Claudia Beobide favorites per la victòria final. Pel que fa referència al circuit, es manté el traçat de l’últim any amb algunes petites modificacions en la sortida i l’arribada que tindran lloc en el Passeig 22 de Juliol amb el fi de disposar d’un espai més adequat, especialment en l’arribada. Com ja és habitual, el recorregut de la prova passarà per diferents barris del municipi amb l’objectiu d’acostar aquesta prova a la ciutat. Amb el fi de facilitar l’aparcament als participants que arribin des de fora de Terrassa, l’organització posarà a disposició dels mateixos una zona d’aparcament ubicada en l’antic mercadal del sector de Montserrat. Amb aquesta iniciativa es pretén no saturar la zona propera a la sortida. Des d’aquest punt, els atletes es podran desplaçar fins a la sortida mitjançant uns autobusos que enllaçarà ambdues ubicacions. Una altra via per no tenir problemes de desplaçament, com en edicions anteriors, es podrà fer a través de Renfe, gràcies a l’acord que l’organització té amb l’empresa. Els corredors que no són de la ciutat disposen d’un bitllet d’anada i tornada en el servei de proximitat que poden obtenir quan retirin el seu dorsal en la Fira del Corredor. Amb la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Popular Santi Centelles, s’inicia una nova edició del Circuit de Curses Activa’t, l’onzena, sota l’organització de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua de Terrassa. Aquest circuit consta d’un total de 10 proves que es disputan durant tot l’any, els participants puntuen en les principals curses de la ciutat. Els guanyadors en l’última edició han estat, Vicenç Sellares, en l’apartat masculí absolut, Carme Ballesteros en categoria femenina, Roger Garreta en infantil masculí i Irina Belmonte, categoria infantil femenina. La Mitja Marató de Terrassa s’ha convertit en una prestigiosa prova dins del calendari de curses nacionals i està situada entre les millors de Catalunya. Un total de 3.500 persones sortiran a córrer pels carrers de la ciutat amb el fi de participar d’una festa en la qual, a més de la participació popular, es podrà veure un espectacle d’alt nivell. La catorzena edició va tenir com a guanyadors, en categoria masculina Rafael Iglesias, en fémines Inna Lebedieva. En la vuitena edició de la Cursa Santi Centelles, de 5 km., els guanyadors van ser Radouane Nour, en categoria masculina, i Sandra Asín, per segon any consecutiu, en categoria femenina. La Fira del Corredor El divendres 24 de gener, a partir de les 16 hores, i el dissabte 25, de 10 a 20 hores, s’obrirà l’habitual Fira del Corredor en l’Hotel Don Cándido de Terrassa. Els inscrits podran retirar el seu dorsal i el regal segons la prova en la qual participi. També podran visitar els diferents estands de les empreses col·laboradores. Una Cursa Solidaria L’organització d’aquestes curses, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, es distingeix per les seves accions solidàries. A part del descompte del 50 per cent del preu de la inscripció per les persones en situació d’atur, entre d’altres, també serà molt important, els dies previs a la cursa i el mateix dia de la cursa, de la recollida d’aliments destinats al Banc d’aliment per fer la distribució d’aquest entre els més necessitats, una acció que ja va tenir molt d’èxit la darrera edició. La donació d’aliments es durà a terme durant la Fira del corredor, en l’Hotel Don Cándido, i el mateix dia de la cursa on s’ubicarà un punt de recollida. Es recomana aportar a aquest Banc d’Aliments conserves de peix (tonyina, sardines…), brou, cacau soluble, tomàquet natural triturat com a productes bàsics. En menor grau, oli, sucre, galetes i farina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.