CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

0
309

El proper dissabte 25 de gener es disputarà la desena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. En aquesta competició per equips, destinada als atletes nascuts els anys 1999 i 2000, els clubs presenten a un atleta per prova i un equip de relleus. L’autonòmic es disputarà en jornada matinal a partir de les 10.00 hores. El FC Barcelona, en nois, i l’Agrupació AC, en noies, són els actuals campions, ja que es va aconseguir el títol la temporada passada al mateix escenari.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.