EDREAMS APOSTA PER LA MITJA

0
506

L’Agència de viatges online, líder en el sector turístic a la xarxa, es converteix en el nou title sponsor de la eDreams Mitja Marató de Barcelona, www.edreamsmitjabarcelona.com, formant un binomi que consolidarà la cursa barcelonina com una de les mitges maratons més importants de l’Estat. Superats els 14.000 inscrits en l’edició del 2013, la eDreams Mitja Marató de Barcelona fa un pas més i arriba a un acord de col·laboració amb l’empresa eDreams. Fundada el 1999, eDreams és la principal agència de viatges online d’ Europa. | Amb seu a Barcelona, l’empresa opera actualment a més de trenta països diferents. D’aquesta manera, el passat dimecres a les oficines d’ eDreams a Barcelona, Pablo de Porcioles, director de Desenvolupament de Negoci d’eDreams, i Joan Porcar, Conseller Delegat de RPM Racing, empresa organitzadora de la Mitja Marató de Barcelona, van rubricar l’acord que transforma l’Agència de Viatges online en el nou title sponsor de la Mitja Marató de Barcelona per als propers anys. Joan Porcar mostrava la seva satisfacció després de l’acord, “eDreams és el perfecte ‘Title Sponsor’ per a la Mitja Marató de Barcelona. Viatges i esport sempre han anat junts i ara ho faran més que mai”. Per la seva banda, Pablo de Porcioles, assenyalava que “ més enllà de la nostra activitat empresarial, des de eDreams sempre hem intentat recolzar aquelles iniciatives que fomenten l’esport perquè és un aspecte que conflueix en el sector travel i d’oci. Formar part de la Mitja Marató ens permetrà seguir en aquesta línia de la mà de partners amb interessos i valors comuns en pro de l’esport”. L’ agència de viatges on- line reforça d’aquesta manera la seva implicació i compromís amb l’esport, que des de fa anys els ha portat a col·laborar amb altres esdeveniments esportius. La propera edició de la eDreams Mitja Marató de Barcelona, que tindrà lloc el proper 16 de febrer, posiciona la cursa com una de les mitges maratons de referència a l’Estat gràcies a la seva gran participació, a un circuit atractiu, planer i ràpid, així com l’aposta de l’organització per portar a Barcelona atletes de reconeguda trajectòria mundial, com el Kenyà Eliud Kipchoge, segon classificat en la passada Marató de Berlín, on es quedava a només 32 segons del seu compatriota Wilson Kipsang, qui establia nou rècord del món de marató. Kipchoge estarà acompanyat de la seva compatriota Florence Kiplagat, campiona del món de Mitja Marató 2010. Des del passat dimecres, eDreams se suma a la gran família de la Mitja Marató de la ciutat, apostant així per l’esport a Barcelona.Sobre eDreams:eDreams és la principal agència de viatges online d’ Europa. L’ empresa ofereix els seus serveis a Espanya, Itàlia, França, Portugal, Alemanya, Regne Unit, Austràlia, Brasil, Canadà, Mèxic, Xile, Índia, Perú, Veneçuela, Argentina, Colòmbia, Suïssa, Turquia, EE. UU., Singapur, Emirats Àrabs, Hong Kong, Sud-àfrica, Nova Zelanda, Indonèsia, Filipines, Egipte, Marroc, Tailàndia, Grècia, Països Baixos i el mercat global en llengua anglesa. eDreams ha registrat un dels índex de creixement més alt en el mercat europeu de viatges per Internet. L’ empresa té una àmplia selecció de vols, hotels, vols + hotel altres productes, i estan disponibles per als seus clients a través de motors de reserva que integren les últimes tecnologies de preus i buscadors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.