CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS

0
485

L’Atlètic Barcelona masculí i l’Agrupació AC femení, Campions
El passat diumenge 19 de gener es va celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt, organitzat pe la Joventut Atlètica de Sabadell en el marc del 53è Cros de Sant Sebastià al circuit del Parc Catalunya de Sabadell. L’Atlètic Barcelona s’ha proclamat campió en la categoria masculina amb una còmoda avantatge sobre l’equip local, la JA Sabadell, que s’ha situat en la segona posició i l’AA Palamós que ha estat tercer.| En dones, la victòria ha estat per l’Agrupació Atlètica de Catalunya, també amb gran superioritat sobre l’equip subcampió que ha estat l’Av Manresa i el tercer, el Lleida UA.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.