Quinzena Mitja Terrassa

0
549

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa presenta oficialment la quinzena edició en el Centre Cultural Terrassa.
A poc més d’una setmana per la disputa de la quinzena edició de la Mitja Marató de Terrassa, el Centre Cultural Terrassa ha acollit la presentació oficial d’aquesta prestigiosa prova que s’ha convertit en una prestigiosa cursa dins del calendari anual de l’esport de la nostra ciutat.| L’acte, presentat per la periodista Mariona Tomàs, es va iniciar amb l’actuació de la companyia de teatre Zinc Co, que va donar la benvinguda al públic amb unes escenes de l’obra “Marathon”. La Mitja Terrassa es disputarà el pròxim diumenge 26 de gener. L’organització espera superar la participació de la darrera edició xifrada en 3.600 atletes amb la presència d’atletes d’alt nivell com el corredor olímpic Nacho Cáceres, guanyador en el 2011, que surt com un dels favorits a la victòria juntament amb el guanyador de l’última Mitja de Tarragona Otmane Btaimi. També destaca la presència terrassenca i candidat a ocupar el pòdium de Just Sociats. Altres corredors de renom que pendran sortida en aquesta edició seran la d’Abdoul El Jafari, Abdel Ait, Radouane Nour i Xavi Garcia, En categoria femenina està prevista la presència de la guanyadora de la darrera edició, Inna Lebedieva, juntament amb fátima El Aouaja.| Com ja és habitual en la gala de presentació de la Mitja Marató, un dels moments destacats i més emotius és l’entrega del Premi Nöel Otero, un trofeu honorific que premia a una persona o institució que s’hagi distingit pel seu suport a la prova. En aquest cas el guardó va recaure en la figura del conseller d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Alfredo Vega. Amb la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles, s’inicia una nova edició del Circuit de Curses Activa’t, organitzat de forma conjunta per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua de Terrassa, que engloba una sèrie de curses que s’inicien el próxim 26 de gener i finalitza el 18 d’octubre. Durant l’acte de presentació es va entrega dels trofeus dels guanyadors del 2013. El guanyador d’aquest any en la categoria absoluta masculina ha estat per Vicenç Sellarès, seguit per Sergi Padró i Marc Graells. En categoria femenina, Carme Ballesteros en primer lloc, seguida per Anna Cos i Alicia López. En categoria infantil, en categoria masculina victòria per Roger Garreta i en fémines per Irina Belmonte. Com és habitual, va tancar aquesta presentació oficial els parlaments institucionals, en aquesta ocasió a càrrec del president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, el senyor David Otero, que va destacar la importància d’haver arribat a la quinzena edició amb uns objectius clars per l’entitat: esport, ciutat i solidaritat. La intervenció de l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, va coincidir en destacar els valors de la Mitja Marató de Terrassa, ciutadania i solidaritat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.