COPA DE CLUBS JÚNIOR

0
513

El FC Barcelona, Campió en dones i tercer en homes
Cora Salas, Rècord de Catalunya Júnior de Llargada amb 6.15 metres
El passat dissabte 18 de gener es va celebrar la Copa de Clubs Júnior – Trofeu “Antonio Ferrer” a la Pista Coberta d’Antequera, Màlaga. El FC Barcelona va revalidar el títol en la categoria femenina i va aconseguir la tercera posició en la masculina. L’Agrupació Atlètica de Catalunya es va situar en la cinquena posició en dones i en la sisena en homes. Cal destacar l’actuació de la Cora Salas (FCB) que amb un salt de 6,15 metres va establir un nou rècord de Catalunya júnior millorant en 28 cm el seu propi rècord anterior que va establir la temporada passada a Sabadell.| També cal remarcar el registre que ha aconseguit la Cristina Lara (FCB) en els 60 metres, on s’ha imposat amb 7”59.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.