Torna Corre per la Independència

0
516

La iniciativa que vol fer créixer el suport a la independència des de les curses atlètiques populars
Aquest any 2014 Corre per la independència torna amb més força. El 2013 l’estrena d’aquesta iniciativa va ser un èxit, amb més d’una quarantena de curses que s’hi van adherir i amb molts corredors que hi van participar. Enguany volem augmentar el nombre de curses que en formen part i no hi haurà circuit puntuable sinó només curses adherides, sense distingir entre puntuables o no. | Tot plegat amb l’objectiu de fer créixer la visibilitat del suport que té la independència dins del món de les curses i de l’esport en general. A més, les curses també seran un punt de difusió de la campanya L’Esport per la Independència, que impulsem la sectorial d’esportistes de l’ANC i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. Amb aquesta campanya donarem a conèixer els beneficis que la independència de Catalunya tindrà per al món de l’esport. Corre per la Independència vol ajuntar esforços per assolir la independència de Catalunya a través de l’esport i d’una activitat tan quotidiana com és córrer. Còrrer és una activitat oberta a tothom que uneix participants de diferents edats, situacions i orígens; en aquest entorn, la participació a les curses adherides servirà per donar suport a la independència de Catalunya. El tòpic, més que mai, és una realitat: l’important no són els resultats sinó participar-hi i contribuir a expressar el sentiment de llibertat del poble català. La primera de les curses adherides serà la de Sant Antoni, que es disputarà aquest diumenge 19 de gener al barri barceloní. Més de 4.000 corredors participaran en aquesta prova que començarà a les 9.30h. Com en moltes de les curses que l’any passat van formar part del circuit, tots els participants podran manifestar el seu suport a la independència durant la cursa amb estelades. A més, s’instal·larà una parada informativa on tothom hi podrà comprar la samarreta reivindicativa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.