1.714 atletes correran aquest diumenge els 10k de Vilafranca – LA FIRA DEL CORREDOR SERÀ EL DISSABTE

0
641

Els organitzadors dels 10k de Vilafranca, Ajuntament de Vilafranca, Patronat Municipal d’esports i Fondistes Penedès, fan una crida als vilafranquins per que surtin al carrer aquest diumenge a veure el espectacle atlètic que tindrà lloc a partir de les 11 del matí i animin als 1.714 atletes record d’inscrits de la prova, superant els 1.600 de l’any passat.| Els carrers per on transcorrerà la cursa son: la sortida a la Rambla nostra Senyora a l’alçada de la la Plaça Penedès, Avda, Tarragona, Carretera de Moja, Carrer Amalia Soler, Carrer Santa Digna, Carrer Comerç, Avda Barcelona, Carrer Santa Clara i Carretera Igualada fins la gasolinera Penedès on giraran i tornaran per agafar el carrer de la Parellada, Plaça de la Constitució, Plaça de l’Oli, Plaça Jaume I, Carrer Santa Maria, Plaça de la Vila, Carrer Sant Joan i Rambla Nostra Senyora i tornar a passar per la línia de sortida que donaran els atletes la segona volta, ja que el circuit es de 5 kms. Els dorsals, xip i samarreta es podran recollir el dissabte a la fira del corredor que hi haurà a Cal Figarot, carrer General Prim nº 11, al recinte dels Castellers de Vilafranca, el dissabte de dia 28 de 9h del matí fins les 13h i de 16h fins les 20h, i diumenge fins una hora abans de la sortida, és recomana que vagin a buscar el dissabte per estalviar-se les cues del diumenge. Sota el lema “1.714 atletes corrent per la Vila” correran tots els atletes però s’estan convidant atletes mediàtics, com Miquel Pucurull, fundador de la marató de Barcelona, Domingo Catalan, Xavier Bonastre i encara no està tancat per que vinguin més personatges famosos. Els 10k de Vilafranca formen part dels actes del tricentenari. En l’àmbit esportiu el gran favorit és un atleta de Molins de Rei, el Jordi Comas que té una marca de 30’ 17 com millor marca. Els records a batre son 30’ 55 del Mario Manzana i 37’ 20 de la Laura Garciarena fets l’any passat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.