Obertes les inscripcions a la Mini Solidària de Montornès

0
314

Des de dimecres dia 15 de gener són obertes les inscripcions per a la 7ªMini Solidària, les curses infantils que es fan el dia 8 de març, dissabte previ a la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.
La Mini Solidària són curses per a nens i nenes nascuts entre el 2001 i el 2011. La recaptació total de les inscripcions, a la venda per 3 euros, es destinarà integrament a la secció de Pediatria del Hospital de Granollers, per a l’adquisició de material. Les curses tenen diferents recorreguts i distàncies, amb sortides diferenciades per categories, segons les edats. La sortida i arribada serà a la Plaça Pau Picasso de Montornès del Vallès. Hi hauran premis als tres primers classificats de cada categoria. Tots els participants de la Mini Solidària rebran una samarreta commemorativa i una bossa de regals dels col·laboradors: Henkel, Coca-cola i Nocilla.| Es poden fer inscripcions per Internet a www.mitjamontornes.com o bé presencials, als següents punts: – La Roca del Vallès: Llibreria-Papereria Eva (Cr.Indústria, 3) – Montornès del Vallès: Sabateria el Gato con Botas (Cr.Balmes, 12) – Vilanova del Vallès: Pavelló Municipal d’Esports – Montmeló: Ràpid La Quintana (Cr. Lluís Companys,4) Les places són limitades a 500 inscripcions. Durant el dissabte dia 8, els participants de la Mitja i els 6km. poden recollir el seu dorsal per les curses al Teatre Municipal, a tocar de la Mini, de 10 a 19 hores. Reglaments i més informació a www.mitjamontornes.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.