La Mitja Terrassa ja te data

0
452

La quinzena edició de la Mitja Marató de Terrassa es disputarà, juntament amb la novena edició de la cursa Santi Centelles (5 Km.), el 26 de gener de 2014.
Terrassa tornarà a acollir una nova edició, de la ja consolidada cursa atlètica, la Mitja Marató ciutat de Terrassa, que es celebrarà juntament amb la cursa de 5 km., la Santi Centelles. el proper 26 de gener de 2014, proves organitzades per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.| Disputades catorze edicions fins la data, any rera any, la Mitja Terrassa ha aconseguit consolidar-se com una prova de gran prestigi dins el calendari de curses atlètiques i convertir-se en un dels esdeveniments esportius més destacats de la nostra ciutat a tots els nivells. La darrera edició, celebrada el 27 de gener de 2013, uns 3.600 corredors van formar part d’aquesta jornada esportiva. Rafael Iglesia i Inna Lebedieva van ser els guanyador de la 14ena. Mitja Marató de Terrassa i Radouane Nour i Sandra Alonso es van imposar en la vuitena edició de la Cursa Santi Centelles. Al igual que en les darreres edicions celebrades, la quinzena edició presentarà novetats importants en les quals està treballant actualment l’organització. L’objectiu de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, es mantenir les principals característiques d’aquesta cursa, conservar el binomi esport-societat-solidaritat, motiu pel qual es continua amb importants accions que ja van ser aplicades en la darrera edició com el 50% de descompte en les inscripcions a totes les persones en situació d’atur, el banc d’aliments, a més d’altres accions. Les inscripcions a la quinzena Mitja Marató de Terrassa i novena cursa Santi Centelles esta previst que s’obrin durant el mes de setembre a través de la web de l’entitat:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.