LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI 2014 BAT EL SEU RÈCORD D’INSCRIPCIÓ

0
422

Barcelona, 14 de gener de 2014 – L’edició número 36 de la Cursa Barri de Sant Antoni ha tornat a batre els seus registres de participació i el pròxim diumenge 19 de gener comptarà amb més de 4.000 corredors competint pels carrers d’aquest barri barceloní a una de les curses més antigues del calendari de la ciutat. La prova, que s’ha presentat aquest matí a la Fàbrica Moritz, arrencarà a les 9:30 hores del matí al carrer Floridablanca. Un cop més, la gran atracció serà la presència del corredor de l’Atletisme Montornès Driss Lakhouaja, cinc cops guanyador de la prova i màxim favorit a la victòria final, mentre que en dones destaca l’atleta del CA La Sansi Hasna Bahom. | Josep Maria Conesa, president del Club Esport i Natura i màxim responsable de la cursa, ha volgut agraïr a tota la gent del barri que novament s’ha involucrat perquè aquesta edició número 36 sigui un autèntic èxit i un dels més populars de la Festa Major, on també hi ha cabuda pels més petits de la casa amb les tradicionals curses de promoció que es fan després de la cursa de 10 quilòmetres. A més de Conesa, també ha pres part en la roda de premsa Vicenç Enguix, conseller de l’Ajuntament de l’Eixample; Josep Maria Antentas, representant de la Federació Catalana d’Atletisme; Salva Ferragut, en representació de Sant Antoni Patina, que se celebrarà els dies 25 i 26 de gener, i Montse Comabella, en representació de cerveses Moritz, que ha volgut a deixar palès el vincle de la marca de cervesa amb les activitats lúdiques i esportives organitzades des del barri.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.