53è Cros de Sant Sebastià

0
483

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS
El proper diumenge 19 de gener se celebrarà la dotzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt , organitzat pe la Joventut Atlètica de Sabadell en el marc del 53è Cros de Sant Sebastià al circuit del Parc Catalunya de Sabadell.| El festival atlètic començarà a partir de les 10.00 hores amb les curses de veterans i promoció, posteriorment se succeiran les diferents categories fins arribar a les 11.45 h que es realitzarà la cursa corresponent al campionat autonòmic femení, i a les 12.40 h es donarà la sortida de la cursa masculina. Ambdues curses es disputaran sobre una distància de 4.000 metres. Els actuals campions són la JA Sabadell en la categoria masculina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya en la femenina, que van aconseguir el títol l’edició passada celebrada a Vic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.