CROS 19 DE GENER

0
488

El proper diumenge 19 de gener se celebraran dos competicions de cros arreu de Catalunya. El tradicional Cros de Sant Sebastià, que aquest any arriba a la cinquanta-tres edició, organitzat per la Joventut Atlètica de Sabadell, al circuit del Parc dels Catalunya de Sabadell i que aquest any també representa el Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs. El mateix diumenge es disputarà la dissetena edició del Cros de Canet de Mar, organitzat pe l’Ajuntament de la vila, al circuit ubicat al Pla d’en Sala. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb les curses de la categoria cadet. Aquest cros forma part del Circuit Maresmenc de Cros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.