Francesc Freixer i Mayalen Noriega s’imposen al duatló de muntanya de Mataró

0
389

Gran èxit organitzatiu a càrrec del Club SBR i el Patronat Municipal d’esport de Mataró a la 16ª edició de la duatló de Muntanya Ciutat de Mataró , tractant-se de la prova més antiga de Catalunya i que enguany va acollir la 10ª jornada de les 12 previstes per la lliga Nacional de l’especialitat . La competició va rebre el seu tret de sortida a les 9.30 del matí amb sortida i arribada així com les zones de transicions (de la cursa a peu al ciclisme ) al circuit de cros de Mataró , proper a les pistes d’atletisme .La competició es va desenvolupar sota el format de les següents distancies : una primera cursa a peu de 6 quilòmetres , seguit de 22 quilometres de ciclisme de muntanya (BTT) assolint una alçada màxima de 386 metres i un desnivell acumulat de 746 metres , tot això en un traçat força selectiu ple de corriols i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.| A la categoria masculina clara victòria pel duatleta de Folgueroles , Francesc Freixer ( Grup Esportiu esteve ) després de signar el millor parcial en el segment de ciclisme , amb un temps final de 1 hora 35 minuts 32 segons , un marge de 2 minuts i 49 segons per davant del segon classificat absolut i primer sub-23 , Adrià Noguera ( Feec) pujant fins el tercer graó del podi Francesc Cuevas ( Club Atletisme Montornès) . Per equips 1º Club Natació Reus Ploms ( Casanova-Portilla-Pérez) 2º T-Bikes Club Triatló ( Camps-Gual-Acosta) 3º Club Triatló Lluçanès ( Madrona-Bordallo-Ito). A la vessant femenina triomf aclaparador per la duatleta Mexicana , establerta a Mataró , Mayalen Noriega ( Independent) amb un crono de 1 hora 56 minuts 45 segons , una avantatge de 8 minuts i 13 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana que lidera el rànquing Català de duatlons de muntanya , Teresa Pons ( Distance La salle) completant el podi com tercera absoluta Nuria Lauco ( Club Triatló Granollers). Per equips 1ª Club Triatló Granollers ( Lauco-Espinosa-Oliveros) 2ª Club Triatló Granollers ( Càtedra-Galí-De la Cuesta) 3ª Club Natació Prat-triatló (Terrades-Giner-Oliver).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.