Francesc Freixer i Mayalen Noriega s’imposen al duatló de muntanya de Mataró

0
527

Gran èxit organitzatiu a càrrec del Club SBR i el Patronat Municipal d’esport de Mataró a la 16ª edició de la duatló de Muntanya Ciutat de Mataró , tractant-se de la prova més antiga de Catalunya i que enguany va acollir la 10ª jornada de les 12 previstes per la lliga Nacional de l’especialitat . La competició va rebre el seu tret de sortida a les 9.30 del matí amb sortida i arribada així com les zones de transicions (de la cursa a peu al ciclisme ) al circuit de cros de Mataró , proper a les pistes d’atletisme .La competició es va desenvolupar sota el format de les següents distancies : una primera cursa a peu de 6 quilòmetres , seguit de 22 quilometres de ciclisme de muntanya (BTT) assolint una alçada màxima de 386 metres i un desnivell acumulat de 746 metres , tot això en un traçat força selectiu ple de corriols i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.| A la categoria masculina clara victòria pel duatleta de Folgueroles , Francesc Freixer ( Grup Esportiu esteve ) després de signar el millor parcial en el segment de ciclisme , amb un temps final de 1 hora 35 minuts 32 segons , un marge de 2 minuts i 49 segons per davant del segon classificat absolut i primer sub-23 , Adrià Noguera ( Feec) pujant fins el tercer graó del podi Francesc Cuevas ( Club Atletisme Montornès) . Per equips 1º Club Natació Reus Ploms ( Casanova-Portilla-Pérez) 2º T-Bikes Club Triatló ( Camps-Gual-Acosta) 3º Club Triatló Lluçanès ( Madrona-Bordallo-Ito). A la vessant femenina triomf aclaparador per la duatleta Mexicana , establerta a Mataró , Mayalen Noriega ( Independent) amb un crono de 1 hora 56 minuts 45 segons , una avantatge de 8 minuts i 13 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana que lidera el rànquing Català de duatlons de muntanya , Teresa Pons ( Distance La salle) completant el podi com tercera absoluta Nuria Lauco ( Club Triatló Granollers). Per equips 1ª Club Triatló Granollers ( Lauco-Espinosa-Oliveros) 2ª Club Triatló Granollers ( Càtedra-Galí-De la Cuesta) 3ª Club Natació Prat-triatló (Terrades-Giner-Oliver).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.