CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS A EN PISTA COBERTA

0
399

El FC Barcelona, Campió masculí i femení FCB, Rècord de Catalunya de 4X200 m amb 1’27”63
Ariadna Ramos, Rècord de Catalunya Promesa de triple amb 13,07 m
Cora Salas, Rècord de Catalunya Júnior de llargada amb 5,87 m
Jordi Torrents, Rècord de Catalunya Juvenil de 3.000 m amb 8’27″34
Aquest diumenge 12 de gener s’ha celebrat la divuitena edició del Campionat de Catalunya de Clubs A en Pista Coberta a Sabadell. El FC Barcelona ha revalidat els títols autonòmics, ja que s’ha imposat tant a la categoria masculina com a la femenina amb gran diferència sobre els seus rivals. L’Agrupació AC ha aconseguit el subcampionat també ambdues categories. La JA Sabadell s’ha situat tercer en homes i l’ISS-L’Hospitalet en dones.| El FC Barcelona ha establert un nou rècord de Catalunya absolut de 4X200 metres amb un registre de 1’27”63 amb un equip format per A. Burriel, P. Fradera, A. Martínez i D. Díaz. També cal destacar el registre d’Ariadna Ramos (CA Igualada) que ha marcat 13,07 metres en triple salt, millorant en 23 cm l’anterior registre que estava en possessió de la Dèbora Calveras (FCB), i que ha guanyant el concurs d’avui amb 1 cm més. Per últim, assenyalar que la Cora Salas (FCB) ha igualat el seu propi rècord de Catalunya júnior de salt de llargada amb un salt de 5,87 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.