El Ouahabi i Lebedieva guanyen la 1a Sansi de Mataró amb més de 1.100 arribats

0
558

El marroquí El Ouahabi, i Lebedieva d’ Ucraïna, s’han proclamat guanyadors de la primera edició de la Sansi de Mataró de 10km, organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Mataró. Han arribat a meta més de 1.100 participants dels prop de 1.300 inscrits. En nois a mitja cursa era encapçalada per Josep Lluis Blanco, seguit de 6 africans El Mehdi que ha tingut que abandonar per lesió, Jamal, Ziadi, Agouzal, Lamkarchel i El Ouahabi, que al final ha sigut el guanyador desprès de superar al lloretenc Blanco en un ajustat esprint, tot dos amb una gran marca de 30.34.| Ens noies el primers quilòmetre han passat juntes les atletes Lebedieva de Ucraïna, Licona (Hondures), l´ Americana Monik i l’ Andorrana Felipo, però el gran poder de Lebedieva li ha donat la victòria amb 37.04, per davant de l’ Americana Monik i l’ Andorrana Olímpica Silvia Felipo. Èxit a les curses de menors, més de 150 participants, en una gran matinal tot i la pluja al principi del matí. A www.lasansimataro.com trobareu les classificacions, i en breu fotos i la retransmissió per TV de la cursa Classificació masculina 10km 1. Abdeslam El Ouahabi 30’34 (Marroc) 2. Josep Lluis Blanco 30’34 (La Sansi) 3. Jamal Oumrim 31’11 (Marroc) 4. Bilal Ziadi (Marroc) 31’15 5. Abdelfatah Lamkarchel (Marroc) 31’28 6. Arnau Turon 31’28 7. Mohamed Agouzal (Marroc) 32’29 Classificació Femenina 10km 1. Inna Lebedieva 37’04 (Ucraïna/La Sansi) 2. Monik Muñiz 40’17 (Estats units / CA Berga) 3. Silvia Felipo 40’21 (Andorra)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.