La Mitja comença a escalfar motors

0
457

La cursa es farà diumenge 2 de febrer de 2014
. Quan falten tres setmanes pel cap de setmana de la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga són molts els actes que es comencen a celebrar per anar escalfant motors abans de l’arribada d’aquesta cita esportiva que fa que tota la ciutat tingui la Mitja en el punt de mira. | L’Associació Esportiva La Mitja, organitzadora de la prova que se celebrarà el diumenge 2 de febrer, programa els següents actes: Divendres 10 de gener a les 11 h a la sala d’actes de la Biblioteca Roca Umbert (c. Prat de la Riba, 77): Presentació de la cançó de la Mitja Marató de Granollers-les Franqueses-la Garriga, “És quan corro que hi veig clar”, escrita pel músic de Caldes de Montbui, Ramon Solé. També es projectarà el vídeoclip de la cançó, dirigit pel periodista esportiu de VOTV, Miqui Güell. Tot i que la Mitja ja havia inspirat composicions de diversos estils amb anterioritat, aquesta és la primera vegada que la cursa té una banda sonora amb música pop. Dimarts 14 de gener, a les 13.30 h. Punt de trobada: rotonda del Tamayo, direcció la Garriga. Dedicatòria del Km 8 La Mitja a Roque Soto, que des del primer dia ha col·laborat amb la Mitja des de la Garriga, com a voluntari i ha participat a la majoria de curses. Dimarts 14 de gener, ales 19 h. Roda de premsa: Presentació de la Mitja. Taverna d’en Grivé (Granollers) Es presentarà l’edició d’enguany, es concretaran els atletes d’èlit i les novetats. Dijous 16 de gener, a les 20 h. Inauguració exposició fotogràfica la Mitja 2013. Llibreria La Gralla (Granollers). L’exposició estarà a l’espai Gralla a càrrec de Josep Prims, fotògraf de Lliça d’Amunt. Dissabte 18 de gener, a les 18 h. Festa de presentació de la Mitja 2014, a la plaça de Can Dachs, la Garriga. A la plaça hi haurà animació musical, es projectaran vídeos, hi haurà un concurs de dibuix per a nens i paradetes amb les entitats esportives.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.