CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20 EN PISTA COBERTA

0
487

El FC Barcelona, Campió masculí i femení
Aquest dissabte 11 de gener s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. El FC Barcelona ha revalidat els títols autonòmics de la categoria, ja que s’ha imposat tant a la categoria masculina com a la femenina.| L’Agrupació AC ha aconseguit el subcampionat també ambdues categories. La JA Sabadell s’ha situat tercer en nois i l’ISS-L’Hospitalet en dones. Podem destacar algunes actuacions d’interès com Alejandro Mantas (FCB) que ha marcat 1’55”16, Cristina Lara (FCB) amb 7”71 als 60 metres i Cora Salas (FCB) amb 5,68 m en llargada, tots ells rècords dels campionats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.