ENTREGA DE PREMIS DE LA 15 edició de la SANT SILVESTRE BARCELONESA

0
536

Aquest divendres s’ha celebrat l’entrega de premis de la 15 edició de la Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat . Els millors atletes classificats entre la 4ª i la 17ª, els millors locals, els campions de les categories, les millors disfresses, el millor equip, i per últim la millor fotografia han estat guardonats amb diferents obsequis. | En una cerimònia que ha sigut presidida pel regidor d’Esports, Xavier Tizón, el coordinador d’entitats Eloi Rovira, el director tècnic, Domingo López, i la representant d’Ibercaja, Montserrat Cespedosa, Els classificats entre la posició quatre i set en la general, tant de dones com homes, han estat guardonades amb unes sabatilles, els corredors entre la vuitena i la 10a plaça amb un pulsòmetre, els classificats de la 11a a la 14a amb un pernil i els atletes que van acabar 15è, 16è i 17è amb un lot de productes de Santiveri. També se repartit els premis a cinc categories de homes i dones. El millors santcugatencs han sigut Fernando Ruiz de Pedro en homes i Olga Álvarez en dones. La millor disfressa a nivell individual, que s’ha endut Àdam Díaz i a nivell col•lectiu, ha estat premiada al Club Minundi de Castellbisbal. Antonio Romero ha recollit la placa a la millor fotografia, mentre que el millor club amb més participants ha estat la UA Rubí. Els premis locals han sigut els santcugatencs en primera posició, Fernando Ruiz de Pedro en homes i Olga Álvarez en dones

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.