LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI CELEBRA ELS 36 ANYS D’HISTÒRIA AMB UNA PARTICIPACIÓ RÈCORD

0
449

La Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda de Sant Antoni, 41) serà novament l’escenari de la presentació de l’edició número 36 de la Cursa Barri de Sant Antoni, un acte que tindrà lloc el pròxim dimarts 14 de gener a les 12:00 hores. Aquesta competició atlètica, una de les més tradicionals de la ciutat de Barcelona, tornarà a tenir una participació de rècord, ja que s’arribara a la xifra dels 4.000 esportistes inscrits. La cursa, que se celebrarà diumenge 19 de gener, sortirà a les 9:30 hores de la confluència dels carrers Floridablanca i Calàbria, al rovell del barri de Sant Antoni. | La Cursa Barri de Sant Antoni és la primera de les proves de 10 quilòmetres que se celebren al calendari barceloní. Després d’haver acollit la passada edició el Campionat de Catalunya absolut i de veterans de la distància, enguany també presenta un cartell d’autèntic luxe amb la presència del cinc vegades campió de la prova i recordman, l’atleta del CA Montornès Driss Lakhouaja mentre que a la competició femenina destaca la presència de la corredora del CA La Sansi Hasna Bahom. A la presentació hi assistiran diversos dels atletes favorits per endur-se el títol de campió aquest 2014.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.