RUTA 12 DE GENER

0
323

El proper diumenge 12 de gener, el calendari català de curses en ruta disposa de tres bones ofertes, una mitja marató, una cursa de 10 quilòmetres i una altre de 13 km. La 31a Mitja Marató de Sitges i 3r Quart de Marató, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat. La mitja marató donarà la sortida a les 10.00 hores al Passeig Marítim i el quart de marató ho farà una hora abans al mateix punt i amb una distància de 10.503 metres. Aquesta cursa forma part de la 8a Challenge de Mitges Maratons – Gran Premi Diputació de Barcelona i Circuit l’Aliança.| La segona edició de la Sant Miquel Xperience, organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, amb un recorregut de 13 km, sortida a les 11.00 hores a Sant Feliu de Codines i que passarà per l’espai natural de Sant Miquel del Fai. El mateix diumenge se celebrarà la primera edició de La Sansi de Mataró, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l’Ajuntament de la ciutat, sobre una distància de 10 km donarà la sortida a les 10.00 hores amb sortida i arribada al Passeig Marítim.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.