La 1a Sansi de Mataró

0
596

La 1a Sansi de Mataró del 12/01/14 organitzada pel Club Atletisme La Sansi, amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Mataró, s’ ha presentat a l’ hotel Atenea de Mataró.
Serà una cursa popular de 10km per un circuit molt ràpid, amb sortida i arribada al passeig marítim, davant del CN Mataró. Les curses començaran a les 10h amb les prova de 10 km i a les 11.15h les curses pels més petits. Pere Galbany, Regidor d’ esports ha comentat “per Mataró es un orgull formar part del calendari de 15 curses de La Sansi i la ciutat esta oberta a esdeveniments esportius”. Pau Moret, representant d’ Ibercaja, ha comentat “El compromís amb l’ esport i Mataró d’ Ibercaja”. Josep Lluis Blanco, organitzador i president de La Sansi “Vam fer una enquesta a les xarxes socials, i Mataró va ser la ciutat més votada per fer una nova Sansi, i Gràcies a l’ Ajuntament i esponsors, la tindrem el 12/01/14 amb una previsió de 1.500 participants”| Les inscripcions es poden fer a www.lasansimataro.com on a més, trobareu tota la informació necessària. Vídeo La Sansi http://www.youtube.com/watch?v=XZ3KUrLQmmA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.