La 1a Sansi de Mataró

0
344

La 1a Sansi de Mataró del 12/01/14 organitzada pel Club Atletisme La Sansi, amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Mataró, s’ ha presentat a l’ hotel Atenea de Mataró.
Serà una cursa popular de 10km per un circuit molt ràpid, amb sortida i arribada al passeig marítim, davant del CN Mataró. Les curses començaran a les 10h amb les prova de 10 km i a les 11.15h les curses pels més petits. Pere Galbany, Regidor d’ esports ha comentat “per Mataró es un orgull formar part del calendari de 15 curses de La Sansi i la ciutat esta oberta a esdeveniments esportius”. Pau Moret, representant d’ Ibercaja, ha comentat “El compromís amb l’ esport i Mataró d’ Ibercaja”. Josep Lluis Blanco, organitzador i president de La Sansi “Vam fer una enquesta a les xarxes socials, i Mataró va ser la ciutat més votada per fer una nova Sansi, i Gràcies a l’ Ajuntament i esponsors, la tindrem el 12/01/14 amb una previsió de 1.500 participants”| Les inscripcions es poden fer a www.lasansimataro.com on a més, trobareu tota la informació necessària. Vídeo La Sansi http://www.youtube.com/watch?v=XZ3KUrLQmmA

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.