La I Mitja Marató de Tortosa tindrà un recorregut urbà a les dos bandes de riu.

0
475

L’organització espera assolir la xifra de 500 participants, els quals podran escollir entre dos distàncies a recòrrer.
La I Mitja Marató de Tortosa del circuit Adeslas Half Marathon Series se celebrarà el proper diumenge 9 de febrer organitzada per Tortosasport-Ajuntament de Tortosa juntament amb Es-Sport i Running Solutions, una jornada que es preveu que serà una festa de l’esport del “running” i que espera rebre els més de 500 inscrits en aquesta tercera prova del circuit, que té lloc després de les celebrades al Vendrell, Salou i Cambrils.| Els corredors podran optar entre dos circuits, un de 10.000 metres o un de Mitja Marató (21.097 metres), ambdós amb un traçat ràpid totalment urbà, totalment senyalitzats, amb el suport de voluntariat i abalisat, amb el quilometratge marcat durant tot el recorregut. Les inscripcions es poden fer presencialment a partir del dia 8 de gener bé a Runners-Tarragona (Salvador Espriu, 26 / 977195353) o a Intersport-Fevi-Tortosa (plaça Joaquim Bau, 1 / 977501551). Així mateix, també es poden realitzar online (info@runningsolutions.es / www.mitjadetortosa.com). La sortida es donarà a les 10.00 hores al Pavelló Poliesportiu Municipal del Temple, i es correrà per les principals artèries de la ciutat incloent ambdúes bandes de riu, per la qual cosa s’incorporen al recorregut el pont de l’Estat i el pont del Tren. hi haurà trofeus als tres primers classificats masculins i femenins de la general individual, al primer/a classificat/ada de cada categoria i al primer/a local. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha acompanyat a part de l’equip organitzador en la presentació oficial de la I Mitja Marató de Tortosa, valorant molt positivament la celebració d’aquesta prova esportiva a la ciutat: “Aquest tipus de proves -ha dit- s’han consolidat moltíssim a Tortosa i al territori de les Terres de l’Ebre, és per això que estem segurs de tenir una arrencada espectacular amb una bona inscripció de participants”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.