Èxit històric rotund a tots nivells de la 3a edició de “La Nostra”

0
420

Més de 2000 persones omplen els carrers de Sabadell per acomiadar l’any
La 3ª edició de la Cursa de Cap d’any de Sabadell, organitzada per l’Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell ha fet història batent el record de participants inscrits en una cursa a Sabadell i posicionant-se com a una de les de més participació del dia 31. La Nostra infantil (1km) amb la inscripció íntegra per al rebost solidari de Sabadell va comptar amb la participació d’uns 200 nens i nenes, apart es varen recollir durant la fira del corredor més de 300kg d’aliments per al mateix rebost. Molts dels mateixos nens que corrien varen aprofitar després l’animat nou espai gratuït de la ludoteca .| La Nostra, de 5km, animada pel mític German i per batucada començava amb puntualitat britànica a les 17h, amb el tret de sortida del llegendari atleta Jaume Barris, del vicepresident del CESabadell, i dels regidors d’urbanisme, comerç i esports. Un ràpid i cèntric circuit de 5km, amb l’incentiu del km1 i km3 amb premis especials varen fer la cursa en l’aspecte esportiu disputada i dura. En l’apartat masculí la jove promesa local de 16 anys Jordi torrents s’imposava per sota dels 15’, seguit d’Abel Casalí i Javier Jurado i en l’apartat femení Montse Mas, Laura Gómez i Janeth Becerra completaven la classificació absoluta, tots ells rebrien l’original i dolç trofeu d’un 31D de xocolata. L’ampli sorteig de material, les diferents classificacions i el premi a la millor disfressa repartien encara més el ventall de premiats i afortunats. Aleix Muñío i Miguel Quesada, organitzadors de la cursa, s’ha mostrat molt contents amb la resposta dels participants, “Hem consolidat aquesta cursa no tant sols com un fet de ciutat, sinó com una referència dins de l’atapeït calendari català de curses del dia 31, el nostre objectiu és el mateix que el del principi: créixer en serveis, en qualitat i en festa per al corredor popular que és el veritable protagonista d’aquesta festa atlètica.’’ Cal remarcar la tasca els més de 100 voluntaris que fan possible la cursa, el col·lectiu anomenat V31 (Voluntaris del 31D), es va crear ara fa 3 anys amb l’inici de la cursa i cada vegada s’hi afegeix més gent i es dinamitzen per donar suport a d’altres curses. La valoració per part dels estaments de govern local, dels responsables de seguretat ha estat excel·lent i això dóna peu a treballar per seguir creixent i preparar amb més força l’edició 2014, on ja s’està estudiant el canvi de circuit per realitzar la somiada sortida de l’Eix Macià.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.