CROS CIUTAT DE VIC

0
286

El proper diumenge 5 de gener se celebrarà el XXXVè Cros Ciutat de Vic, Trofeu Pere Casacuberta, organitzat pel Club Atlètic Vic al tradicional circuit del voltant de les pistes d’atletisme “Josep Ma. Pallàs” de la capital osonenca.| El festival atlètic començarà amb les curses populars i de veterans per arribar al migdia amb les curses sèniors que en aquesta edició es realitzen amb la modalitat de cros curt amb una distància de 4.320 metres. La matinal atlètica finalitzarà amb les curses dels més petits.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.